ginger & gemini

Grafisk design och formgivning behövs inom alla branscher. Dock kan det vara stor variation på det grafiska behovet. Webbdesign, layout för tryck, digitala annonser, logotyper, grafiska manualer, mallar… Ja allt möjligt har vi bl.a. hjälp nedan med, tack för förtroendet!

Kontakta oss

Referenser

Grafisk profil - logotyp

En grafisk profil skapar omedelbar igenkänning och innehåller inte minst en logga i alla nödvändiga format. Paketet gör det lätt att sedan beställa allt från profilering av bilen till skapandet av både tryckt och digitalt material.

Layout för tryck

Se till att allt ert tryckta material ser snyggt och tilltalande ut för just er målgrupp. Allt från visitkort till roll-up!

Webbdesign

Er hemsida ska såklart spegla er verksamhet och matcha ert varumärke till 100%. Vi ser även till att den är enkel för er att hålla uppdaterad, om ni inte ber oss såklart. Vi finns alltid till hands för löpande uppdateringar.

Copywriting - Text

Behöver ni innehåll till hemsida, intern kommunikation eller annan copywriting till marknadsföring? Vi är redo vid tangentborden och hittar en skräddarsydd lösning för er. Projektform eller löpande!

Sociala medier

Är era sociala medier just nu ett dåligt samvete? Behöver ni kanske lite hjälp på traven att ta fram material och se till att det uppdateras löpande? Hör av er till oss. Det ska vara enkelt och kul att synas!

Nyhetsbrev - Utskick

Enkel och professionell
e-postmarknadsföring. Vi designar och skapar era nyhetsbrev.

Önskar ni något annat?

Det finns ju så mycket marknadsföring man kan göra. Har ni idéer eller planer på något som vi inte nämner på denna sidan? Tveka inte att maila eller ringa oss, vi har mer i vår verktygslåda!

Kontakta oss

Hör av er till oss med era idéer, behov och tankar!

Låt oss förgylla din inkorg då och då 🙂

Maila

Skicka iväg ett mail till hej@gingergemini.se så ser vi till att hitta en både bra och grafisk lösning.

Ring

Vill du hellre prata med oss så är du varmt välkommen att slå en signal till Elin på +46 704 21 47 74