ginger & gemini

Här är vi som vill att er logotyp, hemsida, grafiska profil och trycksaker ska vara lika bra som ni.

Kontakta oss

Vår korta och enkla story

2019 träffades vi i ett gemensamt kunduppdrag och snabbt förstod vi att våra egenskaper och tankar kompletterade varandra. Det samarbetet ledde till en ihopslagning av två hjärnor som blev @gingergemini.se så välkomna hit! Här skapar vi design och kommunikation, i vilka format ni än behöver. Innan 2019 har vi jobbat i flera år med marknadsföring, webbdesign, grafisk formgivning, projektledning och sälj, fast på olika sätt och på varsitt håll. 

Elin Stensdotter

The gemini

Ordning och reda är hennes mellannamn, proffs på kommunikation och aldrig säger hon nej till en utmaning. En projektledare som både sprutar och håller koll på våra idéer. Tänker igenom och slutför. Vill du veta mer vad hon pysslat med innan finns hon såklart på LinkedIn!

Therese Maltesson

The ginger

Hon ser allt i färger och former, utanför boxen är innanför boxen och detaljer är inget som kommer undan i hennes värld. En grafisk designer som snabbt kan tolka personer och organisationer till grafik och som alltid ser till att ha roligt på jobbet, annars blir det ju bara inte bra… Vill du veta mer?
LinkedIn it is!

Kontakta oss

Hör av er till oss med era idéer, behov och tankar!

Låt oss förgylla din inkorg då och då 🙂

Maila

Skicka iväg ett mail till hej@gingergemini.se så ser vi till att hitta en både bra och grafisk lösning.

Ring

Vill du hellre prata med oss så är du varmt välkommen att slå en signal till Elin på +46 704 21 47 74